WIE ZIJN WIJ?

ZANED STOCKLOTS is met ruim 20 jaar ervaring een betrouwbare opkoper van o.a. restpartijen, voorraden en overproducties.
Uit de meest uiteenlopende branches worden alle mogelijke consumentengoederen door ons aangekocht.

Dus: Zoekt u iemand waarmee u correct zaken wilt doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hans Zalm

Transport

Heeft u een grote restpartij staan en vraagt u zich hoe wij dit ophalen? Voor de ‘kleinere’ restpartijen beschikken wij over bestelwagens. Mochten de partijen groter zijn, hebben wij directe contacten bij verschillende transportbedrijven. Met al deze mogelijkheden zijn wij dus niet alleen flexibel, maar kunnen we ook snel handelen. Als het moet kunnen wij zelfs binnen 24 uur de restpartij opgehaald.

Historie

In 2001 is het allemaal begonnen. Toen is Hans Zalm begonnen met het opkopen van restpartijen vanuit een kleine loods. Dit ging al snel heel erg goed en dus was uitbreiding noodzakelijk. We zijn toen verhuisd naar de Hoef 3 in Gameren. Ook kon Hans het door de drukte niet meer alleen aan en dus was er personeel nodig. In de jaren die daarop volgden zijn er vele restpartijen onze deuren gepasseerd met altijd tevreden klanten. Door de blijvende sterke groei zijn we in 2010 verhuisd naar De Hoef 5 met nog grotere opslagruimtes zodat we alle opgekochte partijen beter kunnen opslaan. Nu vele jaren later zitten we hier nog steeds aangezien deze panden aan al onze behoeften voldoen. Hierdoor kunnen wij ook superefficiënt werken en dat maakt ons een unieke speler in de wereld van het opkopen.

× Aanbieden via Whatsapp