OPKOPER BEDRIJFSBEËINDIGING

Of het nu gaat om een complete bedrijfsbeëindiging of slechts om de verkoop van uw oude voorraad, wij staan klaar voor u. Het kan namelijk zijn dat u besluit uw bedrijf op te heffen of dat u failliet bent gegaan. Dan zoekt u uiteraard een betrouwbare opkoper die een realistisch bod op de restpartij doet en natuurlijk vervolgens ook snel handelt. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in het opkopen bij bedrijfsbeëindigingen, faillissementen, restpartijen en overvoorraden. Door onze jarenlange ervaring als opkoper kunnen wij snel en doelgericht te werk gaan, wat ons in de meeste gevallen efficiënter maakt dan andere opkopers.

Indien het gaat om het opkopen bij een bedrijfsbeëindiging adviseren wij u altijd om vroegtijdig met ons contact op te nemen, want zo is de voorraad die u weg wilt hebben een ‘dossier’ wat meteen kan worden afgesloten.

Ook kan het zijn dat u failliet dreigt te gaan of dat helaas al bent. Als u dreigt failliet te gaan adviseren wij u om direct met ons als opkoper contact op te nemen! Doordat u uw voorraden aan ons verkoopt nemen uw liquide middelen weer toe en kunt u wellicht uw bedrijf van een faillissement redden. Bent u helaas toch wel failliet? Dan kunnen wij samen met de curator kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw voorraden opkopen zodat u de schulden in het faillissement kunt betalen.

Het kan zijn dat u vragen heeft over hoe het opkopen bij ons in z’n werk gaat. Wij proberen dit op onze website zo duidelijk mogelijk uit leggen, maar in het geval u specifieke vragen heeft kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kopen wij nog meer op zoals: overvoorraden, restpartijen, foutproducties en nog veel meer!

Voor een snelle afwikkeling vragen wij u om indien mogelijk de volgende gegevens in de aanbieding mee te sturen:

  • Het aantal
  • Uw vraagprijs (indien u die heeft)
  • De locatie waar de goederen staan
  • Een beschrijving van de goederen
  • Een aantal foto’s van de goederen

Mocht u een aanbieding willen doen met een vrij grote bijlage dan kunt u deze het beste mailen naar info@opkopen.eu


Online aanbiedingsformulier

Heeft u iets aan te bieden!

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 40mb.
× Aanbieden via Whatsapp